Politica de confidentialitate

DHS Bike Parts SRL, în calitate de operator/ autor/ proprietar/ administrator al website-ului www.dhsbikeparts.ro respectă caracterul privat și securitatea informației furnizate de către dumneavoastră atunci când utilizați acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal.

Tipurile de date care sunt colectate

DHS Bike Parts S.R.L. poate colecta de la dumneavoastră date cu caracter personal, dar numai după ce dumneavoastră ne acordați un consimțământ voluntar și explicit. Pentru a utiliza toate funcțiile disponibile pe site, este posibil să vi se solicite să trimiteți anumite date. Dacă ne contactați, putem păstra o evidență a corespondenței respective.
Prin adresarea solicitarii dumneavoastra in scris prin email catre adresa de contact a companiei info@dhsbikeparts.ro, consimțiți să ne trimiteți: • Motivul solicitării (interesul dvs. în ce privește produsele și serviciile oferite de DHS Bike Parts SRL); și
• numele companiei și numele reprezentantului companiei care trimite solicitarea, adresa de e-mail, numărul de telefon, localitate și țara de unde ne contactați, adresa IP (care va fi colectată automat – din motive de securitate și blocare spam).

În plus față de informațiile personale sistemele noastre colectează în mod automat o serie de informații anonime care ne ajuta să înțelegem mai bine cum este folosit site-ul și cum putem să ne îmbunătățim serviciile. Aceste date includ, dar nu se rezumă la sistemul de operare folosit, software-ul de navigare folosit și timpul petrecut în website, acestea informații fiind utile pentru administrarea sistemului, pentru a filtra traficul și pentru a raporta statistici.
Analizăm informațiile colectate pentru a determina care sunt paginile și setările cele mai eficiente din site-ul nostru, pentru a identifica modalități de îmbunătățire și de eficientizare a acestuia, respectiv pentru a determina modul în care putem personaliza site-ul nostru pentru a vă oferi o experiență îmbunătățită.

Politica de cookies

DHS Bike Parts S.R.L. folosește în cadrul Site-ului cookies, stocând temporar date cu caracter personal.
Puteți restricționa utilizarea de către dvs. a browserului de internet a cookie-urilor. Pentru mai multe informații, consultați detaliile din Politica de cookies.
Prin utilizarea site-ului nostru sunteți de acord cu plasarea de cookie-uri și alte tehnologii similare pe dispozitiv așa cum este explicat în politica Cookies.

Scopul în care se utilizează informațiile personale colectate

DHS Bike Parts S.R.L nu vinde, nu schimbă, nu oferă acces și nu închiriază date cu caracter personal către terți. Acest lucru nu include părțile terțe de încredere, care ne asistă în operarea site-ului nostru sau în conducerea afacerii, atât timp cât părțile sunt de acord să păstreze confidențialitatea acestor informații. Utilizăm informațiile colectate în următoarele moduri:
• Pentru a ne asigura că informațiile de pe site-ul nostru sunt relevante și sunt prezentate în modul cel mai eficient pentru dvs. și pentru computerul/smartphone-ul dvs. și că informațiile de pe site-ul nostru sunt pe deplin accesibile astfel încât să aveți parte de o experiență de utilizare a site-ului cât mai bună.

Datele personale colectate automat

Colectăm automatizat date în următoarele scopuri:
• Pentru a vă permite să participați la caracteristicile interactive ale site-urilor noastre și pentru a vă oferi o experiență personalizată de navigare;
• Pentru a ne asigura că conținutul este prezentat în modul cel mai eficient pentru dvs. și pentru computer dvs.;
• Pentru menținerea securității site-urilor și serviciilor noastre;
• Pentru administrarea și îmbunătățirea site-urilor noastre.

Durata de stocare și managementul datelor

Perioada de timp pentru care păstrăm informațiile variază în funcție de utilizarea informațiilor. În unele cazuri, există cerințe legale pentru păstrarea datelor pentru o perioadă minimă. Cu excepția cazului în care există o cerință legală specifică pentru a păstra informațiile, intenționăm să păstrăm datele pentru o perioadă care nu este mai mare decât cea necesară pentru a îndeplini o nevoie legitimă de afaceri a DHS Bike Parts.
Pentru DHS Bike Parts este importantă securitatea și acuratețea datelor de aceea:
• Vom păstra datele dumneavoastră personale numai atât timp cât este necesar.
• Uneori este posibil să vă contactăm pentru a actualiza datele.
• Ne asigurăm că numai anumite persoane au acces la datele dvs, conform fișei postului
• Vom revizui continuu modul în care procesăm datele pentru a fi în concordanță cu prevederile GDPR.

Transmiterea datelor către terți

DHS Bike Parts poate, din când în când, să angajeze serviciile altor terți pentru a face față anumitor procese necesare funcționării site-ului sau pentru a aborda probleme tehnice și de securitate sau pentru a asista echipa de marketing în activitatea ei. Furnizorii de astfel de servicii vor avea acces la datele personale necesare pentru a-și îndeplini atribuțiile, dar nu le pot folosi în alte scopuri.
Orice astfel de date utilizate de părți vor fi folosite numai în măsura în care acestea sunt necesare pentru a livra serviciile pe care DHS Bike Parts le solicită. Orice utilizare în alte scopuri este strict interzisă.
Site-ul nostru utilizează Google Analytics, un serviciu de analiză web furnizat de Google, Inc. („Google”). Google Analytics utilizează module cookie (fișiere text introduse pe computer) pentru a ajuta operatorii website-ului să analizeze modul în care utilizatorii utilizează site-ul nostru. Informațiile generate de cookie despre utilizarea site-ului de către dvs. (inclusiv adresa dvs. IP) vor fi transmise și stocate de Google pe serverele lor. Google va utiliza aceste informații în scopul evaluării utilizării de către dvs. a site-ului nostru, compilarea rapoartelor privind activitatea web și furnizarea altor servicii legate de activitatea site-ului web și de utilizarea internetului. Google poate, de asemenea, să transmită aceste informații unor terțe părți, în cazul în care acest lucru este cerut prin lege sau în cazul în care aceste terțe părți procesează informațiile în numele Google. Google nu va asocia adresa dvs. IP cu alte date deținute de Google. Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu prelucrarea datelor despre dvs. de către Google în modul și în scopurile menționate mai sus. Pentru a distinge o vizită de la alta, Google Analytics poate crea mai multe cookie-uri de urmărire pe computerul unui vizitator, care vor expira după doi ani de la vizita inițială;
Datele dumneavoastră pot fi accesate de alți terți și în cazul în care suntem obligați să dezvăluim sau să vă împărtășim datele personale pentru a respecta orice obligație legală sau de reglementare sau pentru a impune sau a aplica drepturile noastre legale. Cu excepția cazului în care acest lucru este cerut prin lege din partea autorităților de reglementare sau printr-un ordin al unei instanțe sau pentru a detecta sau a preveni frauda sau pentru a aborda problemele de securitate sau tehnice, nu vom împărtăși sau distribui fără consimțământul dumneavoastră nici una dintre informațiile pe care ni le furnizați.

Datele candidatului (inclusiv informații despre CV)

CV-ul dvs. va conține de obicei date de identificare personală, cum ar fi numele dvs., adresa poștală, adresa de e-mail, numărul de telefon, detaliile despre locuri de muncă actuale și trecute. De asemenea, DHS Bike Parts SRL poate obține date personale despre dvs. atunci când luăm referințe de la acei angajatori anteriori sau clienți pe care i-ați indicat în CV-ul dvs.
Putem analiza CV-ul dvs. și orice alte informații, colectate în conformitate cu această politică de confidențialitate, pentru a vă stabili calificările și abilitățile pentru a vă potrivi detaliile cu organizațiile potrivite.
Pentru ca DHS Bike Parts SRL să-și maximizeze eficiența și pentru a ne ajuta să găsim un post vacant care să corespundă cerințelor dvs., avem nevoie de ajutorul dvs. pentru a vă asigura că datele personale pe care le deținem despre dvs. sunt corecte și actualizate. În consecință, vă rugăm să ne informați periodic cu privire la orice modificare a datelor dvs. Sunteți responsabil pentru a vă asigura că datele personale pe care le furnizați companiei DHS Bike Parts SRL sunt cât mai complete și mai exacte.
DHS Bike Parts SRL își rezervă dreptul de a refuza să dețină date personale despre dvs. dacă consideră în mod rezonabil că datele personale furnizate de dvs. sunt false.

Link-uri către alte site-uri

Acest site poate furniza din când în când legături către alte site-uri web. Nu avem control asupra acestor site-uri web și nu suntem responsabili pentru conținutul acestor site-uri web. Această politică de confidențialitate nu se extinde la utilizarea de către dvs. a acestor site-uri Web sau către paginile de Social Media. Vă recomandăm să citiți politica de confidențialitate și termenii și condițiile celorlalte site-uri înainte de a le utiliza.

Schimbarea proprietarilor firmei sau fuziunea/asocierea cu altă companie

În cazul în care DHS Bike Parts SRL sau o parte din companie va fi achiziționată de o terță parte, datele dvs. for fi unele dintre activele transferate către noul proprietar.
În cazul în care DHS Bike Parts SRL fuzionează sau se asociază cu o altă companie, datele dumneavoastră personale pot fi divulgate către cealaltă entitate.
Datele tale vor fi protejate în oricare dintre situațiile expuse mai sus.

Drepturile dumneavoastră

DHS Bike Parts SRL prelucrează datele dvs. personale fie pentru a-și îndeplini obligațiile contractuale cu dvs., fie pentru interesele legitime asociate cu afacerea noastră, inclusiv vânzarea de produse și furnizarea serviciilor oferite pe site-urile noastre. De asemenea, putem solicita în mod expres acordul dvs. pentru prelucrarea datelor dvs. personale în unele cazuri.
Dumneavoastră sunteți în control cu privire la modul în care DHS Bike Parts SRL procesează datele personale pe care ni le-ați furnizat:
• Dacă DHS Bike Parts SRL a obținut consimțământul dvs. pentru a vă prelucra datele, vă puteți retrage acest consimțământ în orice moment.
• Puteți solicita confirmarea prelucrării datele dvs. personale și o copie a datelor prelucrate. DHS Bike Parts SRL va răspunde oricăror solicitări în măsura în care legea o solicită și poată să perceapă o taxă rezonabilă în situațiile în care solicitările dvs. presupun un efort disproporționat pentru companie.
• Puteți să cereți actualizarea/modificare oricăror date personale inexacte.
• Puteți solicita ștergerea oricăror date persoanele așa cum sunt ele prevăzute de legea aplicabilă, iar DHS Bike Parts SRL le va șterge dacă stocarea lor nu este necesară sau dacă firma nu are obligația legală să le păstreze (Ex: cazul facturilor).
• Puteți solicita companiei DHS Bike Parts SRL să oprească temporar prelucrarea datelor dvs. personale, în timpul în care investighează reclamația dvs.
• Vă puteți opune procesării datelor personale după cum prevede legea aplicabilă, incluzând aici și crearea automatizată de profiluri.
• Vă puteți opune la prelucrarea datelor dvs. cu privire la campaniile de marketing direct.

În cazul în care credeți că informațiile personale pe care le deținem despre dvs. sunt incorecte, incomplete sau inexacte, atunci puteți să ne solicitați să le modificăm. Dacă doriți ca DHS Bike Parts SRL să nu mai prelucreze datele dvs. personale ne puteți informa despre solicitarea dvs. prin trimiterea unui e-mail cu solicitarea dvs. către gdpr@dhsbikeparts.ro

Securitatea datelor

Securitatea datelor este foarte importantă pentru DHS Bike Parts SRL și pentru a vă proteja datele am pus în aplicare proceduri fizice, electronice și manageriale adecvate pentru a proteja și securiza datele colectate prin intermediul acestui site web. Ne străduim să facem tot posibilul pentru a vă proteja datele personale. Cu toate acestea, transmiterea de informații prin internet nu este în întregime sigură și se face pe propriul dvs. risc.

Modificarea politicii de confidențialitate

Acești termeni și condiții pot fi modificați de DHS Bike Parts SRL în orice moment cu sau fără notificare prealabilă. Orice modificare pe care o putem face în viitor în politica noastră de confidențialitate va fi afișată pe această pagină de aceea vă recomandăm să verificați din când în când această pagină pentru a lua cunoștință de modificările pe care le facem.

Legea aplicabilă. Jurisdicție

Legea care guvernează această comunicare și toate litigiile care decurg din aceasta cad sub jurisdicția legislației din România. Legea actuală este Legea privind protecția datelor din 1998, dar am inclus dispoziții ale Regulamentului general privind protecția datelor (Regulamentul (UE) 2016/679). Toate litigiile de orice natură, inclusiv neîndeplinirea și executarea, vor fi determinate de instanțele din România.

Reclamații

Dacă nu sunteți mulțumit de modul în care DHS Bike Parts SRL procesează datele dvs. personale, vă rugăm să contactați ofițerul de confidențialitate, utilizând detaliile de contact de mai jos.
De asemenea, aveți dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere responsabilă de supravegherea procesării datelor cu caracter personal. Pentru DHS Bike Parts SRL este Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal – http://www.dataprotection.ro/

Contact

Dacă aveți întrebări, comentarii sau nelămuriri cu privire la Politica de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați:
E-mail la: gdpr@dhsbikeparts.ro